Oletko sinä Tampereen kesäseikkailija?

TIEDOTE 5.6.2023

Rakas Tampere etsii Tampereen kesäseikkailijaa, kutsuu mukaan maksuttomaan kaupunkisuunnistukseen ja tarjoaa useita kesäetuja paikallisille ja turisteille.

Tampereella etsitään tänä vuonna kesäseikkailijaa. Kyseessä on Rakas Tampereen kuvakilpailu, johon voi osallistua Instagram-palvelussa. Kilpailu on osa keskustan kivijalkayrittäjien kesäkampanjaa. 

Rakas Tampere on kaupungin keskustan elinvoimaisuutta ja kaupallista elämää tukeva brändi, jonka takana on Tampere Tunnetuksi ry. Yhdistyksellä on yli 500 jäsentä ydinkeskustan alueella; moni heistä on paikallinen kivijalkakauppias, elämyspalvelutuottaja tai ravintoloitsija. 

– Kesällä Tampereelle tulee paljon vieraita läheltä ja kaukaa ja haluammekin toivottaa heidät kaikki tervetulleeksi ydinkeskustaan. Tampereen keskusta on parhaimmillaan kesällä, sanoo toiminnanjohtaja Riikka Töytäri.  

Rakas Tampere on luonut kaupunkielämään tekemistä koko perheelle. Tampere.Finland-sovelluksesta löytyvässä Rakas Tampere Passissa on muun muassa kaupunkisuunnistusosio, johon voi osallistua älypuhelimella QR-koodeja skannaten.

Myös Rakas Tampere Passin ostosetuja on kesällä lisätty merkittävästi. 

– Keskustassa kaikki on lähellä toisiaan. Käytännössä olemme ostoskeskuksessa, jossa on raitista ulkoilmaa. Rakas Tampere Passi on kuin etukortti kaikkiin liikkeisiin, Töytäri sanoo. 

Kesän kampanjoinnissa etsitään myös vuoden kesäseikkailijaa. Sosiaalisen median kilpailuvoittaja saa palkinnoksi uuden matkan Tampereelle ja lukuisia lahjakortteja. Lisätiedot kilpailuun löytää Rakastampere.fi -verkkosivuilta.