Rakas Tampere Passi

Rakas Tampere Passiin luotu yritysesittely tavoittaa tuhansia tamperelaisia päivittäin! Se on erittäin edullinen tapa tehdä yrityksen markkinointia. Rakas Tampere Passiin voi jättää oman esittelytekstin ja ilmoituksen, jos on Tampere Tunnetuksi ry:n jäsen.

Rakas Tampere Passi on osa Tampereen kaupungin virallista Tampere.Finland-älypuhelinsovellusta ja se esittelee kaupungin ostoskeskustan kauppoja ja palveluja. Passin käyttäjälle erityisen huomionarvoisia ovat sovelluksessa julkaistut edut.

Rakas Tampere Passi on ladattu toukokuuhun 2024 mennessä 205000 kertaa! Passi on sovelluksen käytetyin osio ja se avataan päivittäin tuhansia kertoja. Eri käyttäjiä Passilla on keskimäärin 12 500 kuukaudessa.

Passin saa käyttöönsä maksutta lataamalla Tampere.Finland -sovelluksen sovelluskaupasta. Rakas Tampere Passi on yksi monipuolisen applikaation palveluista.

Passin huikeiden käyttäjälukujen valossa yhdistys suosittaa vahvasti jokaisen keskustassa toimivan yrityksen esittäytymistä passissa!

 • K-Supermarket Ratinan lounassalaattietua on kymmenessä kuukaudessa on hyödynnetty 544 kertaa ja kauppias Marko Laaksosen mukaan kaikkia käyntikertoja ei edes todennettu Passin järjestelmään. Hän on erittäin tyytyväinen lukuihin.
 • Myös ravintolapäällikkö Jonna Numminen Vanhasta Montusta kertoo, että vuonna 2023 Passissa mainittua juomaetua on käytettiin vajaassa neljässä kuukaudessa lähes 700 kertaa.
 • Parhaimmillaan yhdelle edulle on 11 kuukauden aikana tullut lähes 7 000 käyttökertaa.

Passissa voi mainostaa kaikkea samaa mitä sanomalehdessä ja somessa! Ilmoitus passissa voi esitellä yritystä yleisellä tasolla tai se voi tuoda esiin yrityksen normaalihintaisia tuotteita ja palveluita. Se voi olla myös prosenttialennus tai muu hintaetu. Edun käyttökertoja voidaan rajata tai se voidaan asettaa jatkuvaksi.

Rakas Tampere Passissa on erittäin edullista ilmoittaa!

Passiin on mahdollista ostaa useita ilmoituksia ja ne voivat olla näkyvissä samanaikaisesti. Yhdistyksen kaupallinen tuottaja neuvoo ja auttaa ilmoituksen laadinnassa.

Vuonna 2024 Rakas Tampere Passi on paketoitu.

Passietuuteen kuuluu yritysesittelyn lisäksi kaksi passietuutta, jotka voit aktivoida mihin aikaan vuotta haluaa. S-paketin hinta on 150 € + alv ja se sisältää kaikkien osioiden käännöksen englanniksi.

Tutustu kaikkiin pakettivaihtoehtoihin!

Lukuja Rakas Tampere Passista

 • Tampere.Finland-sovelluksen lataukset yhteensä 14.5.2024 mennessä: 204554
 • Vuonna 2023 appia käytti yli 11 000 turistia.
 • Vuonna 2023 Rakas Tampere Passi -osio avattiin yli 1,3 miljoonaa kertaa.
 • Päivittäinen keskiarvo (vuosi 2023) on 4500 avauskertaa.
 • Noin 36 % koko sovelluksen käytöstä kohdistuu Rakas Tampere Passiin.

Näin teet yritysesittelyn ja passiedut :

 1. Tarkista että yrityksesi on yhdistyksen jäsen, jos ei ole, niin liity mukaan ensin tästä!
 2. Kampanjoimme paljon, emme vain Rakas Tampere Passissa. Ilmoittaudut mukaan passiin SEKÄ muihin yritystäsi hyödyttäviin markkinointitoimiin tältä sivulta.
 3. Tee Rakas Tampere Passi yritysesittely ja halutessasi kaikki passiedut tällä lomakkeella:

Haluatko esittää lisäkysymyksiä?
Ota yhteyttä: heidi.kormano (at) tamperetunnetuksi.fi

Huomaathan tämänkin merkittävän edun:
Kilpailu-ja kuluttajavirastolta saadun lausunnon mukaan 1.1.2023 voimaan astunut alennuslainsäädäntömuutos ei koske Rakas Tampere Passia.

Hyödynnätkö varmasti Rakas Tampere Passin omassa markkinoinnissasi?

Jäsenyritysten palautetta Rakas Tampere Passista:

“Myyjän mainitsema passin etu on monesti ratkaiseva tekijä, jos asiakas “jää vielä miettimään”. (Palveleva erikoisliike)
“Teknisesti helppo toteutus, kun asiakkaille halutaan tarjota kertakäyttöinen tarjous.” (Lounasravintola)
“Passi on helppo keino tehdä sähköistäkin markkinointia. Mainos passissa maksaa murto-osan lehti-ilmoituksen hinnasta.” (Palveleva erikoisliike)
“Ulkopaikkakuntalaiset ovat mielissään, kun saavat vinkkejä ruokapaikoista ja kahviloista tarjousten kautta. Vaikka kauppoja ei tulisikaan, asiakas lähtee meiltä hyvällä mielellä saatuaan hyvää palvelua ja vinkkejä tekemisestä Tampereella.” (Tavaratalo)