Rakas Tampere Passi

Rakas Tampere Passiin luotu yritysesittely tavoittaa tuhansia tamperelaisia päivittäin! Se on erittäin edullinen tapa tehdä yrityksen markkinointia. Rakas Tampere Passiin voi jättää oman esittelytekstin ja ilmoituksen, jos on Tampere Tunnetuksi ry:n jäsen.

Rakas Tampere Passi on osa Tampereen kaupungin virallista Tampere.Finland-älypuhelinsovellusta ja se esittelee kaupungin ostoskeskustan kauppoja ja palveluja. Passin käyttäjälle erityisen huomionarvoisia ovat sovelluksessa julkaistut edut.

Rakas Tampere Passi on ladattu syksyyn 2023 mennessä yli 180 000 kertaa! Passi on sovelluksen käytetyin osio ja se avataan päivittäin tuhansia kertoja. Eri käyttäjiä Passilla on keskimäärin 11 000 kuukaudessa.

Passin saa käyttöönsä maksutta lataamalla Tampere.Finland -sovelluksen sovelluskaupasta. Rakas Tampere Passi on yksi monipuolisen applikaation palveluista.

Passin huikeiden käyttäjälukujen valossa yhdistys suosittaa vahvasti jokaisen keskustassa toimivan yrityksen esittäytymistä passissa!

K-Supermarket Ratinan lounassalaattietua on hyödynnetty alle kolmessa kuukaudessa 170 kertaa ja kauppias Marko Laaksosen mukaan lähes kaikkia käyntikertoja ei edes todennettu Passin järjestelmään. Hän on erittäin tyytyväinen lukuihin. Myös ravintolapäällikkö Jonna Numminen Vanhasta Montusta kertoo, että vuonna 2023 Passissa mainittua juomaetua on käytetty vajaassa neljässä kuukaudessa lähes 700 kertaa. Parhaimmillaan yhdellä edulla on 2023 vuoden kevääseen mennessä tullut lähes jo lähes 3000 käyttökertaa.

Passissa voi mainostaa kaikkea samaa mitä sanomalehdessä ja somessa! Ilmoitus passissa voi esitellä yritystä yleisellä tasolla tai se voi tuoda esiin yrityksen normaalihintaisia tuotteita ja palveluita. Se voi olla myös prosenttialennus tai muu hintaetu. Edun käyttökertoja voidaan rajata tai se voidaan asettaa jatkuvaksi.

Yhdistyksen kaupallinen tuottaja neuvoo ja auttaa ilmoituksen laadinnassa.

Passi on erinomainen apu uusasiakashankinnassa. Se kertoo sovelluksen käyttäjälle yrityksen olemassaolosta ja etu laskee kynnystä palvelun käyttämiseen tai tuotteen ostoon.

Rakas Tampere Passissa on erittäin edullista ilmoittaa!

 • 1) Yritysesittely 100 € + alv sisältäen käännöksen englanniksi *
 • 2) Ensimmäinen ilmoitus 0 € + alv sisältäen käännöksen englanniksi (*yritysesittely pakollinen)
 • 2.1) Seuraavat ilmoitukset 50 € + alv sisältäen käännöksen englanniksi

Passiin on mahdollista ostaa useita ilmoituksia ja ne voivat olla näkyvissä samanaikaisesti.

Näin jätät ilmoituksen passiin:

 • Tarkista että yrityksesi on yhdistyksen jäsen, jos ei ole niin liity mukaan ensin tästä!
 • Lähetä tiedot yritysesittelyä ja ilmoitusta varten tällä Forms-lomakkeella (tuottaja vie tiedot applikaatioon)
 • Lähetä ohjeiden mukaan valokuva tuottajalle

Haluatko esittää lisäkysymyksiä?
Ota yhteyttä: heidi.kormano (at) tamperetunnetuksi.fi

Huomaathan tämänkin merkittävän edun:
Kilpailu-ja kuluttajavirastolta saadun lausunnon mukaan 1.1.2023 voimaan astunut alennuslainsäädäntömuutos ei koske Rakas Tampere Passia.

Hyödynnätkö varmasti Rakas Tampere Passin omassa markkinoinnissasi? Tarkista, saatko kaiken irti Passista.

Jäsenyritysten palautetta Rakas Tampere Passista:

“Myyjän mainitsema passin etu on monesti ratkaiseva tekijä, jos asiakas “jää vielä miettimään”. (palveleva erikoisliike)
“Teknisesti helppo toteutus, kun asiakkaille halutaan tarjota kertakäyttöinen tarjous.” (lounasravintola)
“Passi on helppo keino tehdä sähköistäkin markkinointia. Mainos passissa maksaa murto-osan lehti-ilmoituksen hinnasta.” (palveleva erikoisliike)
“Ulkopaikkakuntalaiset ovat mielissään, kun saavat vinkkejä ruokapaikoista ja kahviloista tarjousten kautta. Vaikka kauppoja ei tulisikaan, asiakas lähtee meiltä hyvällä mielellä saatuaan hyvää palvelua ja vinkkejä tekemisestä Tampereella.” (tavaratalo)

Onhan yrityksesi mukana?

 • Tampere.Finland-sovelluksen lataukset yhteensä 22.5.2023 mennessä: 167212.
 • Vuoden 2022 käyttäjistä 82 % asukkaita, 18 % matkailijoita.
 • Rakas Tampere Passi avattu vuoden aikana (vuosi 2022) lähes 1,5 miljoonaa kertaa.
 • Päivittäinen keskiarvo (vuosi 2022) on 4000 avauskertaa.
 • Noin 36 % sovelluksen käytöstä kohdistuu Rakas Tampere Passiin.