Markkinoidaan yhdessä!

Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenenä organisaatiosi pääsee mukaan laajoihin markkinointitoimiin, joissa hyödynnetään kaupungin upeaa tapahtumatarjontaa. Yhdessä tehtynä markkinointi on tehokkaampaa, huomiota herättävämpää ja edullisempaa.

Yhteismarkkinointi hyödyttää jokaista kivijalkayrittäjää.

Tampere Tunnetuksi ry käyttää Tampereen keskusta-alueen markkinointiin noin 150 000 € vuodessa. Jäsenyritys pääsee mukaan eduista murto-osalla tuosta hinnasta valitsemalla itselleen sopivan toimintamallin Rakas Tampere-yhteismarkkinointipaketeista. Valinnassa avustaa ja neuvoo yhdistyksen kaupallinen tuottaja.

Toiminnan ydinajatus on luoda Tampereen keskustasta kiinnostava kohde niin tapahtumien, ravintoloiden, palveluiden kuin ostosmahdollisuuksienkin puolesta. Mitä enemmän saamme luotua innostusta tulla keskustaan, sitä enemmän hyötyy jokainen kivijalkayrittäjä!

Tampereen kaupungin keskustayrittäjille tuoma apu yhdessä Tampere Tunnetuksi ry:n kanssa on maksuttomasta Tampere.Finland -sovelluksesta löytyvä Rakas Tampere Passi.

Rakas Tampere Passi etu löytyy kaikista Rakas Tampere -markkinointipaketeista ja passi markkinoikin jäsenyrityksiä vuoden ympäri.


Vuoden 2024 kaupunkitapahtumiin pohjautuva yhteiskampanjointi luodaan erilaisiin media-alustoihin, esimerkiksi kaupunkiin sijoitettuihin digitaalisiin näyttöihin, sähköiseen lehtimediaan ja sosiaalisen median kampanjointiin tai printtimediaan. Näissä markkinoidaan niin Rakas Tampere Passia kuin yksittäisiä jäseniäkin erilaisin muodoin.


Tänä vuonna Tampere Tunnetuksi ry tekee laajaa kampanjointia seuraavien tapahtumien aikaan:

  • Helmikuussa 2024 – UMK-kilpailu
  • Elokuussa 2024 – Tampereen Teatterikesä
  • Lokakuussa 2024 – Ruudun takaa / Tampereen Valoviikkojen 2024 avajaisviikonlopun suurtapahtuma

Tämän lisäksi vuodessa on kaksi vuodenkiertoon sidottua kokonaisuutta:

  • Rakas Tampere Kevät
  • Rakas Tampere Joulu

Rakas Tampere Kevät ja Rakas Tampere Joulu kokonaisuuksissa jäsenistö voi helposti tilata ajan kohtaiset somisteet liikkeeseen edullisella yhteistilauksella. Tilausajankohdasta ilmoitetaan yhdistyksen viestinnässä.

Joulu on kampanjoista suurin.

Siellä on jo perinteisiä yhteismarkkinoinnin muotoja, kuten:

  • Tampereen Joulu -lehti
  • Suosittu Rakas Tampere -joulukalenteriarvonta
  • Kaunein Jouluikkuna -kilpailu

Ilmoittaudu mukaan yhteismarkkinointipaketteihin! Ilmoittautuminen on yhdellä lomakkeella helppoa ja vaivatonta. Saat myös kaikki aikataulut ajoissa ja pääset valmistustautumaan vuoden markkinointitoimiin rauhassa ilman yllätyksiä. Pakettihinnat ovat alv 0%.

Lataa Rakas Tampere -yhteismarkkinointitiedot pdf-versiona tästä.

Paketoimalla toiveesi yhteistyön muodosta säästät euroja erityisesti mitä isommaksi pakettisi kasvaa! XXL-koossa jo valmiiksi edullisesta markkinointipaketista saa yli 1300 euron verran lisäalennusta.

Kaikissa paketteihin ja liittyvissä kysymyksissä ota kynnyksettä yhteyttä kaupalliseen tuottajaan!