Joulu Tampere 2023

Joulukampanja Tampereella
Tampere Tunnetuksi ry:n kutsuu kaikkia jäseniään kampanjoimaan jouluna 2023.

Luodaan jälleen yhdessä kutsuva Tampereen ydinkeskusta, jossa on niin tunnelmallisia paikkoja, mukaansa tempaavia tapahtumia ja ostoskohteitakin.

Joulun markkinointikokonaisuus koostuu neljästä osasta:

  • Joululehdestä
  • Kaunein Jouluikkuna -kilpailusta
  • Sosiaalisen median joulukalenterista
  • Perinteisestä joulunavauksesta ja jouluparaatista 26.11.2023
Lähde mukaan kampanjaan: Ilmoittautumislomake on sivun alaosassa.

JOULULEHTI

Rakas Tampere julkaisee joululehden, joka jaetaan keskiviikkona 22.11.2023 Pirkanmaalla sijaitseviin talouksiin. Painos on 170000. Tämän lisäksi tuhansia kappaleita otetaan jakeluun keskustan liikkeisiin. Kyseessä on visuaalinen 32-sivuinen lehti, jonka jouluinen teema näkyy myös ilmoituksissa. Kyseessä ei ole mainoskuvasto, vaan julkaisu on toimitettuja artikkeleita sisältävä kokonaisuus, joka antaa ostosvinkkien lisäksi menovinkkejä joulunajan tapahtumiin.


Aikaisemmista vuosista poiketen tänä vuonna lehteen voi tilata advertoriaalin, eli lehtijutun muotoon kirjoitetun ja taitetun lehti-ilmoituksen. Sama teksti julkaistaan myös Rakas Tampere –verkkosivuilla.

Vuonna 2023 joulun kampanjalehti tehdään tyylikkäällä Rakas Tampere -ilmeellä. Tavoitteena on luoda julkaisu, jossa on runsaasti toimitettuja artikkeleita, ja että lehti säilytetään tallessa koko joulunalusajan.

Lehden koko ja jakelu muuttuu aiemmista vuosista! Koko kasvaa (huomaathan, että vanhat ilmoitukset eivät käy enää) ja painomateriaali on aikakauslehtipaperia. Sivuja kansineen on alustavasti 32.

Tampere Tunnetuksi ry ei tee lehdellä voittoa, vaan kaikki tulot käytetään lehden tekoon sekä kampanjan markkinointiin. Hinnoissa joudutaan huomioimaan noussut hintataso. Lehti toteutetaan, jos mukaan lähtee tarvittava määrä ilmoittajia.

Hinnat:

Aukeaman ilmoitus 3 800,00 € + alv 24 %
1-sivun ilmoitus 2 200,00 € + alv 24 %
½ -sivun ilmoitus 1 700,00 € + alv 24 %
¼ -sivun ilmoitus 1 000,00 € + alv 24 %
Etusisäkansi 3 300,00 € + alv 24 %
Takasisäkansi 3 300,00 € + alv 24 %
Takakansi 3 500,00 € + alv 24 %
1-sivun advertoriaali* 2 800,00 € + alv 24 %
½ -sivun advertoriaali* 2 300,00 € + alv 24 %

*Advertoriaalihinta sisältää tekstin tuotannon – kuvat tuotetaan erikseen tai käytetään asiakkaan mediakuvia tai Tampere Tunnetuksi ry:n kuvapankkia.

Ilmoituspaikkojen varaus viimeistään: maanantaina 18.9.2023

Ilmoitusten materiaalipäivä viimeistään: perjantaina 6.10.2023

Tarkista aineisto-ohjeet ja muut ehdot:


KAUNEIN JOULUIKKUNA -kilpailu

Aikaisempinakin vuosina toteutettu Rakas Tampereen ja DesignOnTampereen suosittu tempaus kutsuu ihmisiä kävelylle ja ostoksille keskustaan.

Kilpailuun osallistuminen: ilmoittaudu mukaan ja luo yrityksesi näköinen ja tunnelmallinen näyteikkunasomistus. Yhdistys tuottaa osallistujille numeroidut tarrat ikkunoihin ja luo kilpailun ympärille sosiaalisen median kampanjan. Yleisö äänestää näyteikkunakilpailun voittajan. Osallistujien kesken arvotaan palkinto, yhdistys maksaa arvontaveron.

Osallistumishinta:

50 € + alv 24 %

Kartta kohteista jaetaan joululehdessä ja Rakas Tampere -verkkosivuilla.

Kampanja-aika: 26.11.— 24.12.2023
Kilpailupaikkojen varaus dl: keskiviikko 1.11.2023

HUOM! Syksyllä 2023 jäsenille toteutetaan visualistin koulutus ikkunasomistusten teosta. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella! Visualistin koulutuspäivä sijoittuu lokakuulle. Koulutuksen hinta on vain 20 € + alv 24 % / henkilö.

Lue lisää ja ilmoittaudu


JOULUKALENTERI -arvonnat

Aikaisempina vuosina toteutettu joulukalenteri toteutetaan myös tänä vuonna! Kalenteripaikkoja on 24. Suosittu kalenteri on saanut ihmisiä aktivoitumaan sosiaalisessa mediassa runsain mitoin ja se on yritykselle paikka kertoa itsestään. Kalenteri toteutetaan Rakas Tampereen Facebook– ja Instagram-kanavilla.

Kilpailuun osallistuminen: ilmoittaudu mukaan ja luo yrityksesi näköinen kalenterikuva ja arvontateksti. Yhdistys hoitaa arvonnan sosiaalisen median kautta ja lähettää tiedot voittajasta yritykselle, joka toimittaa palkinnon edelleen voittajalle. Osallistuva yritys huolehtii itse arvontaveron maksusta. Arvontavero on 30% palkinnon arvosta.

Osallistumishinta:

50 € + alv 24 %


Kampanja-aika: 1.12.— 24.12.2023
Kilpailupaikkojen varaus viimeistään: 15.11.2023, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.


JOULUNAVAUS JA JOULUPARAATI

Perinteinen joulun avaus järjestetään sunnuntaina 26.11.2023
Ohjelmassa on paraatin lisäksi tapahtumaa Keskustorilla.

Levitä hyvää mieltä ja kerää yrityksen jouluinen porukka mukaan pukkiparaatiin!

  • Paraatiin voivat tulla mukaan yhteisöt, harrasteporukat tai yrityksen edustajat.
  • Vaatimuksina: ryhmän koko vähintään 5 henkilöä / eläintä. Iloinen joulumieli tulee näkyä!

Ilmoittautuminen paraatiin viimeistään perjantaihin 10.11.2023 mennessä.

Tämän lisäksi Keskustorin Joulutorin mökkeihin mahdollisuus neuvotella myyntipaikkaa joulun avauksen ajaksi. Jos tämä kiinnostaa, ota yhteyttä tuottajaan.