Visualistin näyteikkunakoulutus

Visuaalisen markkinoinnin keinoilla pystyy tekemään ostamisen helpommaksi ja houkuttelemaan asiakkaat liikkeen sisälle. Inspiroiva ympäristö myös lisää myyntiä ja parantaa muun mainonnan tehoa.

Näyteikkuna on mainostilasi, joka on auki vuorokauden ympäri ja kertoo lyhyessä ajassa myös millaisia tuotteita liikkeestäsi saa. Se erottaa liikkeesi kilpailijoiden liikkeestä.

Tampere Tunnetuksi ry järjestää jäsenilleen ammattivisualistin koulutustilaisuuden keskiviikkona 11.10.2023 klo 8.30 – 10.30 Ratinan läheisyydestä löytyvässä Mow Supernova-koulutustilassa (Ratinankuja 1).

Tule oppimaan uutta tai päivittämään nykytietojasi visualisti Heidi Lehdon pitämään koulutukseen, jolla samalla starttaamme yhdistyksen jouluikkunakisaan!

Heidi Lehto kertoo koulutuksestaan näin:

”Yrittäjälle jouluikkunan tärkein tehtävä on myydä. Mutta miten nykypäivän asiakkaat saadaan ostamaan ja kuinka moderni näyteikkuna palvelee yritystä monikanavaisesti ja tehokkaasti. Jokainen yritys tuntee omat asiakkaansa, mutta tunteeko se visuaalisen sommittelun salaisuudet ja myyntitekniikat? Mistä löytyy painava idea ikkunaan ja miten ikkunan rakentaminen pysyy tehokkaana. Onnistunut jouluikkuna yllättää asiakkaat.”

Koulutuksen hinta on edullinen 20€ + alv / hlö (yhdistys tukee jäsenistöään maksamalla osan kuluista)

Ilmoittaudu pian ja varmista paikkasi! Koulutukseen mahtuu 70 halukasta.

Tarkempi aikataulu:

8.00-8.30 Saapuminen paikalle, kahvit ja verkostoitumiset

8.30-10.00 Heidi Lehdon koulutus

10.00-10.30 Lisäkysymykset ja verkostoituminen

AIKA: ke 11.10.2023 klo 8.00 – 10.30

PAIKKA: Mow Supernova-koulutustilassa (Ratinankuja 1).