Tampere Tunnetuksi on nyt Rakas Tampere

Rakkaudesta Tampereen keskustaan – 
Tampereen keskustan yritysten yhteinen viesti löytyy jatkossa Rakas Tampere -nimen alta.  

Jo vuodesta 1965 asti toiminut Tampere Tunnetuksi ry on yli viidensadan keskustan yrityksen yhdistys, joka tekee tiivistä yhteistyötä yritysten, kiinteistöjen ja Tampereen kaupungin kanssa. Nyt yhdistys siirtää toimintansa Rakas Tampere -nimen alle. 

Toukokuussa avataan Rakas Tampere -verkkosivusto ja Tampere.Finland-sovelluksesta löytyvä etupalvelu vaihtaa nimensä Rakas Tampere Passiksi

Tampereen Teatterin myynti- ja markkinointipäällikkö ja Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Karoliina Lehtonen toteaa uudistuksesta:”Rakas Tampere -nimen alle haluamme kerätä muutakin mieluista, kaupallista toimintaa. Halusimme nimen, joka kuvaa sitä tunnetta, jota ihmiset kokevat kaupunkia kohtaan. Tampere on erittäin suosittu kaupunki, monille rakas. Minä sanoisin, että meillä on maailman onnellisimman maan rakkain kaupunki”.  

Rakas Tampere haluaa olla helppo kohde, josta lähteä etsimään, mitä kaikkea Tampereen keskustasta voi löytää. Rakas Tampere Passi kokoaa yritysten tarjouksia ja sosiaalisen median kanavat vinkkaavat ajankohtaisista tapahtumista sekä ilmiöistä Tampereen keskustassa. 

Uudistusta on tehty yhteistyössä kaupungin sekä Visit Tampereen kanssa. Uusi brändi täydentää kaupungista kertovaa viestintää. Se antaa keskustayrityksille väylän näkyä ja kertoa omista sisällöistään. Rakas Tampere tulee näkymään myös valtakunnallisesti, kun tamperelaisyritysten yhteinen kesäkampanja kesäkuussa alkaa. 

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUPYYNNÖT:

toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, Tampere Tunnetuksi ry, 040 582 1949 riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi

VALOKUVAT JA LOGOT: https://rakastampere.fi/jasenille/medialle/