Kesän avajaiset – lähde mukaan tempaukseen

Tampereen ostoskeskustan kesä avataan torstaina 6.6.2024 iloisella tempauksella! Silloin keskustan jäsenyritykset pääsevät jakamaan avajaispäivän kunniaksi paikallisrakkautta julistavia Rakas Tampere -ämpäreitä.

Samaan aikaan alkavat myös Rakas Tampere: Kauppaa kautta aikojen -opaskierrokset, joissa pääsee tutustumaan paikalliseen kauppiashistoriaan Tampereen keskustassa. Yleisölle maksuttomat ja viikoittain järjestettävät opastukset jatkuvat aina elokuulle asti. Noin 90 minuuttia kestävä kierros lähtee Laukontorilta ja päättyy Keskustorille.

—->>> Ilmoittaudu viimeistään ke 29.5.2024 klo 12 mennessä!

Ämpäreitä jaetaan jäsenliikkeissä sekä Laukontorilta torstaina 6.6.2024 klo 17 alkaen.

Osallistuminen hilpeään tapahtumaan on helppoa ja edullista (50 euroa).

Sinun tarvitsee:

  • Ottaa ilo irti ja kertoa päivästä ennakkoon asiakkaillesi.
  • Jakaa ämpäreitä pisteestäsi, kunnes ne loppuvat. Ämpärit jaetaan tasan osallistuvien jäsenyritysten kesken. Osa ämpäreistä jaetaan Laukontorilla. Ämpäreitä tilataan yhteensä 1000 kappaletta.
  • Tehdä 1-3 päivää kestävä kesän avajaispassietu Rakas Tampere Passiin (50€ + alv). Ämpärin saa, jos käyttää edun. Etu voi olla merkittävä ja sen tarkoitus on herättää huomiota. (Huom! Onhan yritykselläsi tänä vuonna aktivoitu yritysesittely Passissa?)
  • Hakea omat ämpärisi jakopaikasta.
  • Vapaaehtoista: Laittaa mukaan lahjakortti/-kortit liikkeeseesi. Ämpärien pohjaan piilotetut lahjakortit piilotetaan niin, että niitä ei näe etukäteen jakelija tai ämpärin saaja. (Voit antaa vaikkapa 20-50€ lahjakortin mukaan ämpärijakoon hakiessasi omat ämpärisi 5.6. Anna kirjekuori tms tuottajalle, hän huolehtii asian siitä eteenpäin! Jokaisesta lahjakortista tehdään myös sometusta.)
  • Vapaaehtoista: Voit lisätä omiin ämpäreihisi mukaan omia tuotteitasi tai mainontaa. Jos haluat tulla mukaan Laukontorin tapahtumaan jakamaan makupaloja, mallikappaleita tai flyereita omasta liikkeestäsi, olet tervetullut (Kerrothan tuottajalle!)

Yhdistys tuottaa:

  • 1000 Rakas Tampere -logolla painettua vaaleanpunaista ämpäriä.
  • Huolehtii median kontaktoinnista ja ennakkomarkkinoi tapahtumaa voimakkaasti.
  • Tuottaa materiaalin, jota mukaan lähtevät jäsenet voivat jakaa omissa kanavissaan.
  • Tekee Rakas Tampere passiedut (passiedun ämpäriin voi käyttää vain kerran per yritys. Tämän lisäksi ämpäriä annettaessa klikataan myös ”yleinen ämpärietu”. Täten passietu on käytetty ja passin käyttäjä saa yhden ämpärin, vaikka käyttäisi useamman etuja myös muissa liikkeissä.)

Rakas Tampere: Kauppaa kautta aikojen -opastukset

Rakas Tampere: Kauppaa kautta aikojen -opaskierrokset alkavat 6.6.2024 ja jatkuvat 8 viikon ajan heinäkuun loppuun asti. Kierros alkaa Laukontorilta ja jatkuu Tampereen Kauppahallin kautta Hallituskatua pitkin Hämeenkadulle ja siitä Keskustorille. Kierroksen on suunnitellut ja tuottanut Pirkanmaan Oppaat yhdistyksen pyynnöstä ja se on optimoitu niin pituuden kuin kävelymatkankin suhteen.