Kauppias Marko Laaksosesta uusi puheenjohtaja

Tampere Tunnetuksi ry:n hallitus järjestäytyi ja valitsi tammikuun kokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen kauppias Marko Laaksosen, 43. Marko Laaksonen on ollut aktiivinen positiivisen viestinnän, ennakoinnin ja yhteistyön edistäjä Tampere Tunnetuksi ry:ssä.


Tampere Tunnetuksi on Tampereen keskustan yritysten yhdistys, joka on kohta 60-vuotisen historiansa aikana ollut aktiivinen ydinkeskustan asioiden edistäjä. Tampere Tunnetuksi näkyy tällä hetkellä kuluttajille Rakas Tampere -nimen kautta. Tunnetuin tuote on Tampere.Finland -sovelluksen Rakas Tampere Passi-etuosio. Jäsenyrityksilleen yhdistys tarjoaa yhteismarkkinoinnin lisäksi koulutuksia ja tapahtumia sekä edistää elinkeinoelämän näkökulmia kaupunkikehittämisessä.


Tuore puheenjohtaja Marko Laaksonen suhtautuu tehtäväänsä samaan aikaan tavoitteellisesti ja nöyrin mielin. Hän näkee tärkeänä yhdistyksen roolin edelleen paremman Tampereen kehittämisessä. Laaksonen on myös tyytyväinen yhdistyksen hyvään yhteistyöhön Tampereen kaupungin kanssa sekä hallituksen laajaan kokoonpanoon, joka edustaa hyvin yhdistyksen monipuolista jäsenkenttää isoista yrityksistä pieniin.


-Olen yksi niistä, jotka ovat vaikuttuneita Tampereen kaupungin määrätietoisesta kehittymisestä suomalaisten suosikkikaupungiksi. Tampereen keskusta on yksi vetovoimaisimmista kaupunkikeskustoista. Aktiivisella eri toimijoiden yhteistyöllä meillä on mahdollisuus mennä vielä pidemmälle, Marko Laaksonen sanoo.


-Arjen ilmiöiden nostaminen osaksi isojen suunnitelmien valmistelua sekä isoista suunnitelmista tiedon levittäminen arkea pyörittäville ja oman toimintansa tulevaisuutta suunnitteleville ovat Tampere Tunnetuksi ry:n päätehtäviä, hän kertoo.


Tampere Tunnetuksi toimintaan voi tutustua osoitteessa rakastampere.fi. Sivustolta löytyy myös yhdistyksen jäsenhakemuskaavake. Kaikki Tampereen keskustan alueella toimivat yritykset, taloyhtiöt ja kiinteistönomistajat ovat tervetulleita yhdistyksen jäseneksi ja mukaan kehittämään Tampereen keskustasta edelleen parasta paikkaa asua, asioida ja yrittää. Monipuoliset Rakas Tampere -edut ovat kaikkien keskustassa asioivien käytettävissä Tampere.Finland -sovelluksessa.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
puheenjohtaja Marko Laaksonen, p. 050385 7570, marko.laaksonen@k-supermarket.fi
toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, p. 040 582 1949, riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi


Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen kokoonpano 2024
: rakastampere.fi/jasenille/yhteys/

Kuva vaapasti käytettäväksi: