Kaikki irti Passista

Oletko jo asettanut ilmoituksen Rakas Tampere Passiin? Hienoa!
Tarkista vielä nämä kohdat ja saat varmasti kaiken markkinoinnillisen hyödyn ilmoituksestasi.

 1. HUOMIOI KUVAN LISÄARVO
  Tampere Tunnetuksi Passissa on paikka niin yrityskuvalle kuin ilmoituskuvallekin.
 2. MITÄ ENEMMÄN ILMOITUKSIA, SITÄ ENEMMÄN HUOMIOTA
  Käyttäjä voi lisätä Passiin suosikkikohteita tai tilata ilmoituksen, kun yritykseltä tulee uusi tarjous tai jos tarjous on päättymässä. Uusi ilmoitus siis lisää huomiota.
 3. JAA TIETOA KANAVISSASI
  Passin sisältöjä voi jakaa sosiaalisessa mediassa. Mitä enemmän tietoa jaetaan, sitä vankemmin Tampere Tunnetuksi Passi saa käyttäjiä ja huomiota. Kaikki hyötyvät!
 4. KERRO PASSISTA OMASSA MYYMÄLÄSSÄSI
  Älä piilota hyvää tarjoustasi Passiin, vaan kerro siitä myös myymälässäsi. Asiakkaasi ei olisi välttämättä juuri tänään tarvinnut tuotetta tai palvelua, mutta koska se on nyt esimerkiksi 15 % alennuksessa, niin ostopäätös voikin olla helppo tehdä.

Auta asiakastasi tekemään hyvä ostopäätös ja kerro aktiivisesti edusta tai lisäpalvelusta, jonka olet laittanut hyödynnettäväksi Rakas Tampere Passin kautta. Asiakastasi harmittaa, jos hän saa myöhemmin tietää, että tuote tai palvelu olisi maksanut vähemmän, jos Passi olisi tullut puheeksi.

Palvele asiakastasi hyvin, ja kerro yrityksesi oman valikoiman lisäksi keskustan muista ostosmahdollisuuksista. Asiakkaasi voi haluta käydä kahvilla naapurissa, mennä illalla teatteriin, tai ostaa samalla Tampereen reissullaan jotain siskonpojallekin. Mitä paremmin Tampereen keskustassa viihdytään ja mitä innostuneemmin palveluista puhutaan, sitä enemmän kauppa käy ihan jokaisella.

 1. LAITA ESITTELY, VAIKKA ET VIELÄ TEKISI ILMOITUSTA
  Passissa esitellään vuonna 2023 alkaneen linjauksen mukaisesti sekä yritys että yrityksen ajankohtaiset ilmoitukset (tarjoukset, edut). Näin pystytään maksimoimaan yritysten saama näkyvyys, vaikka yrityksellä ei olisikaan aktiivista hinta- tai palveluetua Passissa.

Alekampanjan tai tarjouksen puuttuminen ei siis estä yrityksen näkyvyyttä Passissa vaan päinvastoin – Passin yrityskatalogi + karttanäkymä listaavat keskustan palvelevat erikoisliikkeet, tavaratalot, kaupat, kahvilat ja ravintolat helposti silmäiltävässä muodossa.