Google-markkinointikoulutus

Google-markkinointi on yksi kustannustehokkaimmista tavoista tehdä digitaalista markkinointia. Tule mukaan parin tunnin koulutukseen, jotta saat varmasti täyden edun irti niin maksuttomasta kuin maksullisestakin Google-toiminnasta.

Suurin osa tämän päivän kuluttajista hakee tuotteita ja palveluja ostaessaan ensin tietoa Googlesta. Ennakkoon tietoa keräämällä säästetään aikaa, kun tiedetään heti, minne lähteä ostoksille. Pelkästään Suomessa tehdään miljoonia Google-hakuja päivittäin.

Verrataanko?

  • Ostaisitko 2500€ mainoksen lehdestä, jolla voi jopa saada mukaan pienen jutun? Vai laitatko 200€ mainokseen, johon saat miljoona näyttökertaa, ja jota ihmiset pystyvät klikkaamaan – ja näin tutustumaan yritykseesi paremmin.
  • Sijoitatko tonneja asiakaskokemusteknologiaan vai keräätkö arvosteluita suoraan Googleen saaden samalla lisää nostetta liiketoiminnalle? Samalla saat arvokasta palautetta siitä, kuinka voit kehittää liiketoimintaasi.

Koulutusaika: keskiviikko 27.3.2024, klo 8.15-11.00

Koulutuspaikka: Mow Supernova, Ratinankuja 1, Tampere

Hinta: 30 € + alv / henkilö

Mukaan mahtuu 55 henkilöä. Osallistujien maksimimäärä per jäsenyritys on viisi henkilöä.
Varaa paikkasi heti, ilmoittautuminen on sitova. Aloitetaan koulutus pienellä aamupalalla.

Koulutuksen sisältö:

  • Yleinen katsaus Googlen työkalujen kokonaisuuteen yrittäjille (Ads, Analytics, Search Console, My Business)
  • Koulutuksessa asiat käydään erityisesti kivijalkaliikkeiden näkökulmasta: miten rakennetaan paikallista näkyvyyttä.

Koulutuksen pitää Kasvuasiantoimisto Kansleri Oy toimitusjohtaja Juho Liljeroos, DI.

Juholla on pitkä kokemus myynnistä ja markkinoinnista. Koulutuksia hän on pitänyt palvelumuotoilun, myynnin ja markkinoinnin alalta viimeiset 6 vuotta opettaen muun muassa Tampereen yliopistossa vierailijana. Hän pitää yksityisiä koulutuksia niin julkiselle kuin yksityiselle puolelle.