Pysäköi sujuvasti jouluostoksilla


Jouluostoksilla tarve isomman tavaramäärän kuljettamiseen saattaa kasvaa. Tutustu karttaan ja katso sinua parhaiten palveleva parkki.

Jouluostosten teko kaupungin kivijalkamyymälöissä on hyvä tapa kannattaa paikallisia yrittäjiä. Tampereen keskustan kehällä on useita pysäköintipaikkoja, jotka takaavat sujuvan asioinnin yksityisautolla.


Ydinkeskustassa sijaitseva P-Hämppi on niin laaja, että sen kautta pääsee asioimaan helposti ympäri keskustaa. Jos sisään ajaa Tullintorin läheltä Ratapihankadulta, voi siirtyä rauhassa maan alla aina Koskipuistoon saakka.

”Ennakoi jo lähtiessäsi, minne sinun kannattaa viedä autosi. Säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, turha parkkipaikan etsiminen ja ylimääräinen ajelu keskustassa jää pois.
Satu Uotila, markkinointipäällikkö, Finnpark

Moovy-asiakkaana kameratunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintisi ja maksut hoituvat automaattisesti sovelluksen kautta. Säästät aikaa jokaisen pysäköinnin yhteydessä. Useissa keskustan pysäköintihalleissa pysäköit lisäksi Moovylla normaalihintaa edullisemmin vuoden loppuun saakka. Moovy-sovellus toimii parkkihallien lisäksi toki myös katupysäköinnissä!

Kartta pysäköintihalleista Tampereella
 1. P-Näsinkulma (Näsilinnankatu 13)
 2. P-Plevna (Polttimonkatu 5)
 3. P-Frenckell (Frenckellinaukio 3)
 4. P-Hämppi (Ratapihankatu 39 C, Pellavatehtaankatu 6)
 5. P-Sokos (Hallituskatu 12)
 6. P-Asema (Rautatienkatu 25)
 7. P-Hämeenpuisto (Hämeenpuisto 47)
 8. P-Koskikeskus (Suvantokatu 1)
 9. P-Ratina (Tampereen valtatie, Suvantokatu)
 10. P-Noutoparkki (Ratapihankatu 39 C)
 11. P-Tullintori (Åkerlundinkatu 10, Pinninkatu 50, Ratapihankatu 39 C)
 12. P-Tampere-talo (Åkerlundinkatu 4)

Lue lisää: Moovy.fi