Kesäkeidas keskellä kaupunkia

Kesäkeidas on Keskustorille perustettu ravintola- ja istuskelualue, joka tuo iloa kaupunkilaisille ja vieraileville turisteille koko kesän ajan.

Kesäkeidas on monipuolinen ravintola-alue. Huomioithan, että alueella käytetään vain korttimaksuja.

Tampereen sydämeen, Keskustorille, nousee tänäkin kesänä Kesäkeidas. Janoisten ja nälkäisten turvapaikassa on erilaisia ravintoloita ja piazzamainen istuskelualue. Asiakaspaikkoja on 500.  

Kesäkeitaalla nähdään jo viime kesästä tuttuja tekijöitä sekä uusia yrittäjiä. Ravintoloista Maranga, Pella´s cafe ja Ukkometso ovat mukana jo toista kesää ja tänä vuonna makuelämyksiä tarjoavat myös Royal Bubble Waffle, Tampere Taproom X Secret Sauceity Pizz, Cafe & Bar Raina, Kumma Bar & Street Kitchen sekä Real BBQ & Smokehouse and Bar.

Tarjonnassa huomioidaan lastenannoksen ja erityisruokavaliot. Juomista löytyvät perinteiset kahvilatuotteet kuten myös alkoholittomat ja alkoholilliset janojuomat. Vaihteleviin sääoloihin on varauduttu muun muassa lämpölampuin, jättivarjoin ja tuulensuojin, joten keitaalla voi nauttia yhdessäolosta hieman pilvisemmälläkin säällä.

Kesäkeidas on osa kaupungin keskustan elävöittämishankkeita ja Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välissä sijaitseva Keskustorin kesäkeidas on avoinna 10.5.–13.8.2023. Tervetuloa viihtymään Tampereen keskustassa!