Vaikuttajan TOP 10 eli somevaikuttajan lempparipaikat Tampereen keskustassa

Auri Kananen on miljoonien seuraama siivouksen sometähti Aurikatariina, Seuraa häntä TikTokissa @aurikatariina

Auri Kananen on 30-vuotias pirkanmaalainen vaikuttajapersoona. Hänet tunnetaan useissa sosiaalisen median kanavissa nimellä Aurikatariina. Seuraajia hänellä on yli 15 miljoonaa! Videoissaan hän siivoaa apua tarvitsevien koteja ilmaiseksi.

”Haluan näyttää koko maailmalle, että siivoaminen on hauskaa, apua kannattaa pyytää ja mahdottomimmankin näköinen sotku saadaan siivottua!”

1 GOGO City

Käyn aktiivisesti salilla ja GOGO City on minulle ihan ykköspaikka. Siellä on huippuvarusteltu sali ja tosi hyvät laitteet. Ihan ehdoton suosikkini on kattoterassin kuntosali, jossa voi nauttia auringosta samalla kun treenaa. Maisemat ovat huippuluokkaa.

2 Ravintola Lie Mi

Vietnamilaisia ja suomalaisia makuja yhdistelevä Lie Mi on makurikas ruokapaikka Tampereen keskustassa. Olen keittojen ystävä ja nuudelitofukeitto on ehdoton suosikkini. On siellä muitakin tosi ihania vaihtoehtoja, joita on mukava nauttia rennossa meiningissä. Käyn Lie Missä herkuttelemassa vähintään kerran kuukaudessa.

3 Koskikeskus

En kauheasti tykkää shoppailla, enkä siksi kovin usein kauppakeskuksissa käy – pikemminkin joskus ja jouluna – mutta Koskikeskukseen on aina kiva mennä. Siellä on melkein aina uusia liikkeitä, joiden tarjontaan pitää tutustua. Siivoojan mieleni nousee siellä esiin, kun katselen ”sillä silmällä” keskuksen vaaleita lattialaattoja. Niistä näkee nopeasti, miten hyvin siivous on tehty.

4 Nokia Arena

Uusi areena aivan kaupungin ytimessä on upea paikka ja tosi hieno kokonaisuus. Mahtavaa, että saimme tällaisen paikan meidän kaupunkiimme. Tähän mennessä olen käynyt lähinnä kiekkopeleissä kihlattuni kanssa, mutta varmasti jatkossa myös muut tapahtumat vetävät puoleensa. Ilveksellä on todella hieno alkushow, joka on jo itsessään nähtävyys.

5 Pyynikki

Käyn lenkillä juoksemassa vähintään pari kertaa viikossa. Asun Siivikkalassa, mutta joskus on kiva lähteä vasta vasten Pyynikille juoksemaan. Siellä on upeat maisemat, luontoa ja kivasti korkeuseroja, jotka tuovat vaihtelua lenkkeilyyn. Joskus jatkan siitä treenaamaan GOGO Parkiin, joka on sopivasti siinä lähellä.

6 Tallipiha

Tallipiha on keidas keskellä kaupunkia ja tosi tunnelmallinen paikka, etenkin jouluisin. Kun olin pieni, pyöräilimme usein perheen kanssa Koivistonkylästä sinne aistimaan ihanien puotien ja nostalgisen tallimiljöön tunnelmaa.

7 Kauppahalli

Tykkään hakea tuoretta kalaa Nygreniltä Kauppahallista. Olen kalan suhteen aika kaikkiruokainen. Joskus myös käyn siellä lounaalla. Ilopillerin salaatit ovat suurta herkkuani, niissä ei ole täytteitä säästelty. Etenkin kesällä Kauppahallissa on iloinen ja rento tunnelma.

8 Alaranta ja Laukontori

Myös yksi kesän suosikkilounaspaikoistani. Veden äärellä on ihana ruokailla ja rauhoittua, varsinkin jos malttaa jäädä vielä lounaan päälle kahvittelemaan.

9 Nomi Beauty Studio

Näsilinnankadulla, Kauppa-aukion kupeessa sijaitseva studio on minulle tosi tärkeä paikka. Siivouksessa kynnet joutuvat koville ja kynsihuollossa on käytävä vähintään kerran kuukaudessa. Geelikynnet suojaavat omia kynsiäni työn jäljiltä. Täällä olen aina saanut hyvää palvelua.

10 Teatterit ja elokuvat

Silloin kun olen vapaalla, käyn usein elokuvissa tai teatterissa. Tampereella on onneksi molemmissa tosi paljon tarjontaa. Minulla ei ole yhtä suosikkia, käyn monipuolisesti eri paikoissa.