Tampere on seikkailu -somekisa

Tampere on mahtava, mielenkiintoinen kaupunki – varsinkin kesällä! Kaupungin keskustassa on useita elämyspalveluja tarjoavia liikkeitä, ravintoloita ja kauppoja, puistot ovat kauniita ja kaupungin kadut täynnä näkemistä.

Meidän mielestämme Tampere on seikkailu.

Tampere on seikkailu-somekisa kerää hauskoja, ylväitä tai mieleenpainuvia kuvia ja videoita Tampereen keskustasta. Kerro meille, mitä teit Tampereella? Kuva voi olla kaunis hetki ilta-auringossa tai nopea näpsäisy aamutorilta – meidän mielestämme kaikki on hienoa!

Kerro omasta hetkestäsi IG-palvelussa ja voita itsellesi uusi seikkailu!

Kuva tai video tulee julkaista Instagram-palvelussa 5.6.-30.7.2023 välisenä aikana ja omalle Instagram-tilille tehdyn postauksen tulee olla kaikille julkinen ja näkyvissä myös kesän jälkeen, sillä voittaja valitaan elokuussa 2023. Postauksessa tulee olla aihetunnisteet: #Tampereonseikkailu tai #vuoden2023kesäseikkailija.

Voittopostauksen tekijä voittaa itselleen uusia kaupunkiseikkailuja, sillä paketissa on mahtavia palkintoja!

Vuoden 2023 kesäseikkailija saa:

Osallistu aihetunnisteilla: #Tampereonseikkailu #vuoden2023kesäseikkailija

Kilpailusäännöt:

Tutustuthan kilpailun sääntöihin ennakkoon! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan valitsee Tampere Tunnetuksi ry:n raati. Kisa on käynnissä 5.6.- 30.7.2023 klo 23.59 asti. Kisaan voi osallistua useamman kerran. Osallistumismateriaalin tulee olla hyvän tavan mukaista.

KILPAILUTIEDOT:

Järjestäjä

Kilpailun ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Tampere Tunnetuksi ry ja Visit Tampere (myöhemmin ”Järjestäjä”).

Osallistumisoikeus

Kisaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän kisan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

Palkinnot

Tampereen vuoden kesäseikkailija -kisan palkintojen arvonlisäverollinen yhteenlaskettu arvo on noin 1000 euroa.

Voittajien valinta ja julkistus

Tampereen vuoden kesäseikkailija -kisan voittajat valitsee järjestäjän osoittama raati. Järjestäjä julkaisee voittajan nimen Rakas Tampere-verkkosivuillaan sekä Facebookissa ja Instagramissa erillisenä postauksena sekä pyrkii ilmoittamaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan viiden (5) arkipäivän sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, valitaan uusi voittaja.

Rekisteritiedot

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan kilpailun voittajan tavoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Järjestäjän vastuu

Palkinto on saajalleen verotettavaa tuloa. Palkinnon saajan täytyy ilmoittaa palkinto veroilmoituksella, jos se ei näy esitäytetyssä veroilmoituksessa valmiiksi. Järjestäjä ilmoittaa palkinnon tulorekisteriin, mutta ennakonpidätystä palkinnosta ei toimiteta. Palkinnon saaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Muut vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Instagramin vastuuvapaus

Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin kaikista kisaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kampanjan järjestäjän käyttöön, ei Instagramin.

Muut ehdot

Osallistumalla tähän somekisaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös markkinointikanavan (Instagram) omia käyttöehtoja.


Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Osallistumismateriaalin tulee olla hyvän tavan mukaista. Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Osallistumisohjeet

Osallistuminen tähän kisaan tapahtuu aikaisemmin mainitulla tavalla Instagram-palvelussa aihetunnisteilla #tampereonseikkailu #vuoden2023kesäseikkailija. Kisa on käynnissä 5.6 – 30.7.2023 klo 23.59 asti. Kisaan voi osallistua useamman kerran.