Rakas Tampere Kaupunkisuunnistus 2023

Vuoden 2023 arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Onnea: Pia Salonen, Miiri Ylönen, Piia Mäkihannu, Suvi Natri, Katja Korkiakoski, Juska Kellokumpu, Katja Parkkinen, Ilona Natri, Anni Ylkänen ja Petri Kaartinen

Tampereen keskustassa on erikoisliikkeitä, ravintoloita, elämyspalveluita ja muita kohteita, jotka odottavat löytäjiään kesällä 2023!

3 rastia kerännyt pääsee arvontaan

Leikkimielisessä kaupunkisuunnistuksessa kerätään rasteja Rakas Tampere Passin avulla. Kun olet suunnistanut itsellesi kolme rastia, saat osallistumisoikeuden arvontaan, jossa palkintoina on eri arvoisia lahjakortteja mukana oleviin liikkeisiin. Palkintoja arvotaan yhteensä 1500 euron arvosta.

Ota mukaan koko perhe

Kierrä kohteissa ja löydä uusia piirteitä kaupungista. Arvontaa varten sinun tarvitsee kerätä vain kolme kohdetta, mutta leikkimielinen kisa on hauskaa ajanvietettä, joka voi viedä paikkoihin, joita et ole vielä Tampereen keskustasta löytänyt!

Osallistu kisaan näin:

 1. Lataa puhelimeesi Tampere.Finland -sovellus.
 2. Avaa sovelluksesta Rakas Tampere Passi.
 3. Klikkaa Rakas Tampere kaupunkisuunnistus -osiota.
 4. Etsi QR-kooditarralla varustettu liike oheisesta kartasta tai listauksesta ja lähde etsimään liikkeestä kaupunkisuunnistusrastia.
 5. Skannaa QR-koodit kolmessa eri pisteessä.
 6. Seuraa sovelluksen ohjeita arvontaan osallistumiseksi.

Kilpailun järjestää Tampere Tunnetuksi ry. Kilpailu on voimassa 5.6.-30.7.2023. Arvonta järjestetään kilpailuaikana ilmoittautumisensa jättäneiden kesken elokuussa 2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mukana olevat yritykset:

 1. Särkänniemi
 2. M-Market Koskikeskus
 3. Tampereen Pieni Lelukauppa
 4. Tallipihan Suklaapuoti
 5. Kauppakeskus Ratina
 6. Stockmann
 7. Tarjatar
 8. Miela
 9. Koskikeskus
 10. Sokos
 11. Courtyard Tampere City
 12. Tampereen Teatterin Kulttuurikioski
 13. Marco Boulangerie Cuisine
 14. Finlaysonin alue
 15. Kulttuuriravintola Kivi
 16. Om Yoga -koulu
 17. Vapriikin Museokauppa
 18. G Livelab Tampere
 19. Panimoravintola Plevna
 20. Ravintola UkkoMetson terassi Puistro
 21. K-Supermarket Ratina
 22. Ravintola Plate
 23. Kulta-Center Tampere
 24. Kalevan kello

Katso rastit kartasta

Kaupunkisuunnistuskartta: Tulosta kartta ja listaus yrityksistä

KILPAILUTIEDOT:

Järjestäjä

Kilpailun ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Tampere Tunnetuksi ry (myöhemmin ”Järjestäjä”).

Osallistumisoikeus

Rakas Tampere Kaupunkisuunnistukseen voi osallistua maksuttomalla Tampere.Finland -sovelluksella. Sovelluksen käyttöehdot huomioiden kisaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 13 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt (sovelluksen ikärajoitus). Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän kisan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

Palkinnot

Rakas Tampere Kaupunkisuunnistuksen osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja, joiden arvonlisäverollinen yhteenlaskettu arvo on noin 1500 euroa.

Voittajien valinta ja julkistus

Rakas Tampere Kaupunkisuunnistuksen voittajat arpoo kisaan osallistuneiden joukosta Järjestäjä. Järjestäjä pyrkii ilmoittamaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan viiden (5) arkipäivän sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Lopullinen voittajalistaus julkaisee Rakas Tampere-verkkosivuilla.

Rekisteritiedot

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Osallistujan ja järjestäjän vastuut/

Rakas Tampere Kaupunkisuunnistuksen verotus ja muut kustannukset

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Arpajaisveron alaisista arpajaisista saatu voitto on saajalleen verovapaata tuloa. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Muut ehdot

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kisa ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Osallistumisohjeet

Rakas Tampere Kaupunkisuunnistuskisa on käynnissä 30.7.2023 klo 23.59 asti.