Toggle navigation
Suomalainen Kirjakauppa Oy

Suomalainen Kirjakauppa Oy

Hämeenkatu 18
33200 Tampere
http://www.suomalainen.com
Puh.

Lukeminen kannattaa aina!

Lukuisat elämykset odottavat Sinua Suomalaisessa Kirjakaupassa! Astu sisään iloisesti ja asiantuntevasti palvelevaan viihtyisään kirjakauppaan, josta löydät laajan valikoiman kirjoja ja muita tuotteita niin lapsille kuin aikuisillekin, lahjaksi tai itselle. Kulje kirjahyllyjen välissä, nauti kirjakaupan tunnelmasta, anna mielikuvituksen lentää ja inspiroidu askarteluosastollamme! Palvelemme Tampereella kolmen myymälän voimin osoitteissa Hämeenkatu 18, Hämeenkatu 5 ja Koskikeskus 1. krs.

Rakas Tampere –tärpit myymälöissämme:

MARKO ANNALA SIGNEERAA!
Lauantaina 20.5. Hämeenkatu 5:n myymälässämme Mokoma-yhteen perustaja ja keulahahmo Marko Annala signeeraa esikoiskirjaansa Värityskirja klo 13 alkaen.

ASKARTELUA AQUABEADS-HELMILLÄ
Lauantaina 20.5. Koskikeskuksen myymälässämme Aquabeads-esittely klo 13. Tule ja kokeile helppoa helmiaskartelua! Ei enää silittämistä, Aquabeadsit tarttuvat toisiinsa kevyellä vesisuihkauksella. Kivaa ja turvallista, helmien väri on elintarvikeväriä ja liima postimerkkiliimaa.

HILJAISET HUVIMAJAT – Pirjo Tuominen 19,95€
Vuonna 1904 orvoksi jäänyt Maria saapuu Tampereelle ja päätyy Näsijärven rannalle menestyneeseen maakauppakartanoon. Nuori Sofia työskentelee kutojana Finlaysonin tehtaalla. Hiljaiset huvimajat on upea lukuromaani teollistuvan Tampereen aikakaudesta ja nuorista naisista sen historiallisten tapahtumien myllerryksessä.

ISO PIPA – Hannu Hyttinen 22€
Reenaa Tampereen kiältä! Tamperelaisen puheenparren täydellinen opas: sanat ja sanonnat, tamperelainen maantiede, pahimmat virheet, esimerkkejä. Ettäs tiärät! PS. Huippuhyvä lahjaidea ulkopaikkakuntalaisille…

NAINEN JUNASSA – Paula Hawkins, pokkari 4,95€
Psykologisen trillerin ystäville Hawkinsin esikoisteos pokkarina huippuhintaan!

ELÄMÄNI A ja Ö – Arno Kotro, Jenni Pääskysaari, Emmi Kyytsalo 19,95€
Vuoden lahjakirjahitti nuorille! Kirja on tehty nuorille tueksi ja iloksi elämän käännekohtiin, viihdyttämään, kannustamaan ja rohkaisemaan omalla tiellä.