Toggle navigation
Koskikeskus

Koskikeskus

Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere
http://www.koskikeskus.fi/
Puh. 03 2740470

Tutustu Koskikeskukseen!

Koskikeskus on Tammerkosken rannalla, kaupungin sydämessä sijaitseva kauppakeskus, jossa on noin sata liikettä kattavasti eri toimialoilta. Koskikeskus tarjoaa tekemistä koko perheelle, vaikka koko päiväksi!

Koskikeskuksesta löytyy kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat hemmottelua makuaisteille. Ravintoloita löytyy aina nopeasta ruokailusta iltaravintoloihin ja useassa paikassa tarjoillaan myös lounasta. Tarjolla on tunnelmallisia kahviloita ja useita erilaisia jäätelökahviloita.

Mielen hemmottelua tarjoaa muodin ja kauneuden liikkeet, joita löytyy monipuolisesti jokaiseen makuun, tarjolla on niin tunnettuja ketjuja, kuin pienempiä juhlavaatteisiin ja asusteisiin erikoistuneita liikkeitä.
Koskikeskuksessa ei myöskään ole unohdettu vapaa-ajan ja terveyden tärkeyttä. Kauppakeskuksesta löytyy useita vapaa-aikaan ja harrastuksiin keskittyneitä liikkeitä, sekä terveydenalan ammattilaisia usealta alalta. Päivän riennot Koskikeskuksessa kruunaa hyvä leffa Elokuvateatteri Cine Atlaksessa.

Koskarin kesän parhaat palat

Koskikeskuksen useissa ravintoloissa, kahviloissa ja muissa pääset nauttimaan kielen mennessään vieviä makuja! Kokeile vaikka Los Polloksen fast casual –tyylisessä ravintolassa herkullisia kana-annoksia. Makumatkan Ranskaan tarjoilee Bistro Frans & Marie, jossa yhdistyy herkullinen ruoka ja rento palvelu. Kesäksi avautuva Kesäravintola Ranta tarjoaa taas Tampereen parhaan näkymän yhdistettynä herkulliseen ruokaan. Päivän kääntyessä illaksi voi juhlintaa jatkaa aamuyöhön asti yökerhomaisessa sisätilassa.

Parhaita makeita paloja voit nauttia Koskikeskuksen useissa kahviloissa. Minetti tarjoaa herkullisen italialaistyyliset jäätelöt, jonka kattavasta valikoimasta löytyy jäätelö joka makuun. Herkulliset donitsit, jammyt ja muut herkut löytyvät Arnoldsista. Jungle Juice Bar tarjoaa taas herkullisia ja terveellisiä smootheita, jotka tehdään tuoreista raaka-aineista ilman lisäaineita tai sokeria!

Tervetuloa!

https://www.koskikeskus.fi
https://www.facebook.com/koskikeskus
https://instagram.com/koskikeskus/