Toggle navigation
Blue Corner Sport

Blue Corner Sport

Puutarhakatu 12
33210 Tampere
http://www.bluecornersport.com
Puh. 0405408426

PIRKANMAAN AINOA KAMPPAILUVARUSTEIDEN ERIKOISMYYMÄLÄ

PIRKANMAAN MENESTYNEIN JA SUOSITUIN KAMPPAILU-URHEILUSALI CHITALADA FINLAND ON PIRKANMAAN AINOA KAMPPAILUVARUSTEIDEN ERIKOISMYYMÄLÄ.
BLUE CORNER SPORT LÖYTYY SAMAN KATON ALTA.

Chitalada Finland on toiminut menestyksekkäästi jo n 40 vuoden ajan ja on Pirkanmaan kamppailu-urheilun \\\\\\\"mekka\\\\\\\" sekä kuntoilijoille, että kilpailijoille.

Seura on valmentanut useita Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan-, ja Maailmanmestareita niin amatööreissä, kuin ammattilaisissa, sekä Thaimaan stadionien mestaruusvöitä ja Suomen ainoan Sportaccord Combat Games-kultamitalin.

Meillä voit harjoitella Muaythaita=thainyrkkeilyä, Krav Magaa, Potkunyrkkeilyä, MMA/Lukkopainia, Kahvakuulaa, Naisten kuntothaita, tai junnujen omassa ryhmässä Junnuthaita. Tervetuloa tutustumaan saliin ja lukuisiin mestaruusvöihin.

Blue Corner Sport on maahantuonut ja myynyt laadukkaita kamppailu-urheiluvarusteita jo n 20vuoden ajan. Nyrkkeilyhanskat, pääsuojat, säärisuojat jne tulevat Thaimaasta, jossa ne tehdään käsityönä, joten ne kestävät kovaakin käyttöä.

Myynnissämme on myös tekstiileitä, sekä lisäravinteita. Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme, josta löydät aina myös laadukkaiden varusteiden ja tekstiileiden erikoistarjouksia.

KAMPPAILUTEKSTIILEJÄ JA TREENIVAATTEITA, SEKÄ LISÄRAVINTEITA TARJOUSHINTAAN

Blue Corner Sport tarjoaa Rakas Tampere-tapahtuman kunniaksi la 20.5. kaikki tekstiilit, kuten T-paidat, tekniset paidat,hupparit, takit, treenishortsit, käsisiteet, laukut, reput sekä lisäravinteet, kuten proteiinit -15% jo normaalisti edullisista hinnoista. Liike avoinna la klo 11.30-17.00 osoitteessa Puutarhakatu 12. Tervetuloa!
www.bluecornersport.com